Gjessø folder og Gjessø By-ambassadører

Gjessø Lokalråd har fået udarbejdet en ”Gjessø folder”, som kan bruges til markedsføring af Gjessø. Det er nemlig vigtigt for en by af vores størrelse, at vi kan tiltrække nye beboere, så vi kan vokse. Så kan vi beholde butikken, skolen og bybussen m.m. Især børnefamilier er attraktive for os.

I de her dage deles folderen rundt i postkasserne i Gjessø, så vi alle har et eksemplar. Den bedste måde til at tiltrække nye familier, er ved at fortælle om byen til venner, bekendte, kollegaer o. lign. Så hvis du vil hjælpe, så fortæl om Gjessø og giv dem en folder. 

Mangler du en folder så hent hos Min Købmand eller kontakt en By-ambassadør. Folderen findes selvfølgelig her på Gjessø.dk. under “Ny i Gjessø”. 

Gjessø By-ambassadører og Gjessø lokalråd deler folderen ud til ejendomsmæglere, biblioteker, kommune, bygherrer o. lign. 

Vores nye By-ambassadører er en del at planen om markedsføring af Gjessø. Se hvem det er under “Ny i Gjessø”, og du er velkommen til at melde dig som By-ambassadør. 

Husk at der er kontant afregning til os alle. Din huspris er afhængig af om vi er attraktive. Vi kan f. eks. lære af en by som Klitmøller – også kaldet Cold Hawaii, som er et af de hotteste steder i Danmark lige nu – det er et sted der forstår at sælge sig selv. 

PS: Husk at handle hos Min Købmand – det betaler sig. 

Gjessø By-ambassadører og Gjessø lokalråd