Nyt i Gjessø

 aloe drik

Velkommen til min Forever-shop!

Jeg hedder Gitte og er ny forhandler hos Forever Living Products. I sortimentet er der alt det, du har brug for inden for fitness, wellness og Beauty produkter.
Det mest kendte produkt af dem, du kan købe hos mig, er Forever Gel Original – en herlig Aloe Vera-drik, som både findes som naturel og med frisk frugtsmag. Alle vores produkter er baseret på økologisk dyrkede Aloe Vera og grundtanken er enkel: Vis omtanke for din krop, indefra og ud!
Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet, – 90 dages Kundetilfredshedsgaranti. Derudover også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!
http://myaloevera.dk/foreverlivinggjessø/

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret den af .

Om Forever Living Gjessø

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe Vera. Produkterne bygger på økologisk dyrkede Aloe Vera fra virksomhedens egne plantager. Ved at eje hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan Forever kontrollere og garantere den højeste kvalitet. At leve aktivt og at tage hånd om sig selv ligger i tiden, og flere og flere mennesker interesserer sig for naturlige alternativer, som giver dem både kvalitet og resultater. Forever er i dag Skandinaviens største direkte handels virksomhed, indenfor helse- og hudplejeprodukter baseret på Aloe Vera planten.

1 thought on “Nyt i Gjessø

  1. Forever Living Gjessoe Forfatter

    Home party – Få mig på besøg en aften og jeg vil fortælle lidt om/fremvise produkterne. Der vil være smagsprøver og creme prøver.

    Det koster ikke noget at få mig ud på besøg, og det er helt uforpligtende, så du behøves ikke og købe nogle produkter hvis det ikke er noget for dig.

    Det eneste det kræver – Du har et frit bord til rådighed hvor jeg kan fremvise mine produkter.

Der er lukket for kommentarer.