Super Gjesstivas – dog med et lille efterspil !

Så lykkedes det igen at få afviklet årets byfest i Gjessø – Gjesstivas !

At dømme ud fra tilslutningen, er det stadig et hit, når der både er plads til traditioner – så som Gjesstirade, Dytbanko, pandekager, ansigtsmaling, aftenfest m.v. – men samtidig også plads til nytænkning som Bumper Ball, der fik rigtig mange grin og smil frem hos både deltagere og tilskuere.
Både børn og forældre, unge og ældre, så virkelig ud til at hygge sig – hvilket er endnu et bevis på, at der er behov og opbakning til Gjesstivas.

Et arrangement som Gjesstivas er samtidig meget vigtig for GUF som forening – men helt sikkert også som samlingspunkt for Gjessø som by.

Derfor er det også ekstra ærgerligt, at der desværre har været et lille efterspil.
I løbet af fredag eller lørdag nat, har der været nogle personer inde på skolen og lave drengestreger.
Hvem der har været inde på skole eller hvordan der er skaffet adgang, bliver måske aldrig opklaret.
Dette er naturligvis noget vi tager fuldstændig afstand fra og noget som slet ikke hører hjemme i Gjessø overhovedet.
Håber ikke denne hændelse har svækket det ellers glimrende samarbejde der er mellem GUF/Gjesstivas og skolen og dens medarbejdere.

Men lad nu ikke denne uheldige episode ødelægge den succes det trods alt har været at afvikle Gjesstivas – og lad os i stedet se frem mod næste år, hvor vi formentlig også har en hal der skal fejres !!!

På Gjesstivas-udvalgets og GUF-bestyrelsens vegne, vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige jer alle “tusinde tak” for jeres deltagelse og engagement.
For uden jeres deltagelse – var der jo heller ikke nogen Gjesstivas !

M.v.h.
Steen Thyregod