Til foråret kommer kulturen for alvor til Gjessø

Det er lykkedes Gjessø Forsamlingshus at entrere med danmarks-mesteren i Matador: sanger og skuespiller Nicolaj Cornelius fredag den 15. maj 2020.

Der er jo et stykke tid til, så man kan godt nå at spare op til entre’en.

Vil man være sikker på en billet kan man dog allerede nu kontakte Forsamlingshusets kasserer, enten på mail: kasserer@gjessoeforsamlingshus.dk eller på telefon 28 81 81 28. Billeten udstedes når pengene er blevet indbetalt, enten direkte på Forsamlingshusets konto i Folkesparekassen: Reg. nr. 9860, Konto: 0000512834 eller via MobilePay på 2881 8128.

Der bliver to muligheder for at få en forrygende aften til foråret. Enten møder man frem fredag den 15. maj til 20 og får hele Nicolaj Cornelius’ optræden med for kun 160,- kr. Eller man betaler 225 kr. og får både buffet og show. Buffe’en åbner kl. 18.

Drikkevarer kan købes hele aftenen og vi regner med at slutte kl. ca. 21.30.

Musikalske Matador Minder er det sidste arrangement i Forsamlingshusets række af arrangementer for den kommende sæson. Sæsonen starter med fællesspisning onsdag den 3. oktober og indeholder også i år de efterhånden traditionelle arrangementer: Amatørmusik aften lørdag den 1. februar og Running Dinner med efterfølgende fest i forsamlingshuset lørdag den 9. marts 2020. Igen i år leveres den forrygende dansemusik af Mercury Band.

Alle aktiviteter i forsamlingshuset for den kommende sæson er listet i den folder der i disse dage omdeles i hele Gjessø. Med folderen følger også et girokort der erfaringsmæssigt bliver anvendt af rigtig mange Gjessø-borgere hvert år.  Indbetalingerne, der sidste år løb op over 18.000 kr., går til at vedligeholde huset og sikre at der også fortsat er et samlingssted i Gjessø.