Vandresport – er for hele familien

Fodslaw 150901

Under dette tema afholder FODSLAW SILKEBORG søndag den 13. september Efterårsvandring ved Silkeborg med start fra Gjessø skole, Brandevej 6, Gjessø, 8600 Silkeborg imellem kl. 9 – 13, alle skal dog være i mål senest kl. 16. Der er fire forskellige ruter på 6 – 13 – 19 – 27 km. Som det kan ses, er der ruter for alle i alle aldre. Hvis det på dagen skulle blive dårligt vejr, så prøv at klæde jer på til, hvordan vejret er. At komme ud og opleve naturen omkring Silkeborg/Gjessø er lige så stor om det regner, sner eller det er højt solskin, når bare man har den rigtige påklædning på. Men husk at efterlade naturen som I selv ønsker at opleve den. Og husk at i Fodslaw gælder det ikke om at komme først, men at komme ud og opleve naturen og samværet med andre glade mennesker.

Ruterne er henlagt til skovområderne Skovlyst og Vesterskov imellem Gjessø og Silkeborg. Ruterne er tilrettelagt sådan at uanset hvor langt man vil vandre er der højst 2 km. på asfalt. For dem der vil vandre 13 – 19 eller 27 km. er der oprettet rasteplads i Vesterskov, hvor der i gamle dage var “Planteskole”, her kan der købes en forfriskning til rimelige priser.

Der opkræves et startgebyr på 20 kr.

Vil man have flere oplysninger om foreningen, er man velkommen til at klikke ind på foreningens hjemmeside: www.fodslaw-silkeborg.dk

Med Vandre Hilsen

FODSLAW SILKEBORG

v/Bjarne Ringgaard

info@fodslaw-silkeborg.dk

Tlf. 21 24 75 41

 

Fodslaw logo 150109