Vi cykler for cykelstier til Gjessø

Mandag den 2. maj er Silkeborg Kommune og Cyklistforbundet gået sammen om at arrangere dagen ”Silkeborg Cykler”. Målet er at få flere til at tage cyklen til arbejdet og til skolen, samt at skyde arbejdet med en ny cykelhandlingsplan for Silkeborg Kommune i gang. Vi i lokalrådet synes godt om initiativet og bakker naturligvis op, men vi ser det også som en god mulighed for at gøre opmærksom på de dårlige cykelforhold, vi har i Gjessø, hvis vi netop gerne vil cykle på arbejde og til skole.

Vi planlægger en lille cykel-happening på dagen, – en happening, som vi håber, at så mange Gjessø borgere som muligt vil bakke op om.

Den 2. maj om morgenen foreslår vi at samles ved Min Købmand og kl. 7:15 cykler vi så i samlet flok til Silkeborg og Them – og jo flere vi bliver, desto større bliver vores manifestation. Vi har også tænkt på sikkerheden – så 25 af de morgenfriske cyklister vil blive iført orange cykelvest med teksten ”Vi cykler for cykelstier til Gjessø”.

Skal du alligevel til Silkeborg eller Them om morgenen eller blot gerne vil bakke op om ønsket om cykelstier til Gjessø, så spring på cyklen og mød op ved Min Købmand om morgen d. 2. maj. Det er selvfølgelig hele dagen som er cykeldag, så lad bilen blive hjemme denne dag, og tag cyklen i stedet. 

Du må gerne tilmelde dig arrangementet på Gjessø’s facebookside, men det er ikke et krav.

Cykelhandlingsplanen kan ses her www.silkeborgcykler.dk – under nyheder kan du læse om “Silkeborg cykler” den 2.maj

Gjessø Lokalråd