Vintertid er Saunatid!

Vi har sat urene tilbage, og det er blevet mørkt og koldt, men heldigvis har vi i Gjessø en mulighed for at blive varmet igennem i saunaen ved søens sydlige badebro.

Gjessø Søsauna Laug driver saunaen, og du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har spørgsmål, som ikke er dækket ind i nedenstående beskrivelse af booking, priser osv. Du kan også ”Synes godt om” vores Facebook side Gjessø Søsauna og få informationer den vej.

Gjessø Søsauna er til rådighed for alle borgere i Gjessø. Saunaen bookes på vores bookingside, https://gjessososauna.youcanbook.me/, som du også kan finde under Foreninger på www.gjessø.dk. Du udfylder blot formularen og får så en mail tilbage med kontaktoplysninger på bestyrelsen, så vi kan lave en aftale omkring udlevering af nøglen.

Det koster 50kr pr. person at bruge saunaen, du kan dog købe et 10-turs kort for 350kr, og man kan som familie godt dele et kort. Pengene går i første omgang til brænde og vedligeholdelse og herefter til betaling for hyttens opførelse.

Bestyrelsen for Gjessø Søsauna Laug består af:

Christian Rønde Sørensen (40 45 36 63)

Kristian Mortensen (29 69 78 30)

Magnus Brylle Michelsen (40 72 31 05)

Kristian Bornemann (24 91 05 86)

Fernando Corvalan (40 15 25 78)